אקלקטיות מתפרצת

תכנון ועיצוב דו-פלקס גן בשוהם שמתעלם מכול החוקים.
 

במקור המבנה היה סגור וחשוך, עם קירות אלכסוניים, ולכן ההחלטה לפתוח הכל לחלל אחד גדול וזורם היתה מתבקשת.
בצעד אמיץ וראשון ויתרנו על פינת האוכל ה"מסורתית" לטובת אי מרשים ומרחב אירוח גדול!

 

צעד אמיץ שני היה לטשטש את גבולות המטבח עם הסלון ולהפוך את החלל לאחיד וזורם באמצעות קיר נגרות שאורכו כ-8 מטר, ומכיל אחסון של כל צרכי המטבח, הסלון ועוד.

 

בקומה השניה חדרי הרחצה היו צפופים ולא מאווררים ולכן נבנו מחדש בתכנון אחר לגמרי. גם כאן פתרונות נגרות יצירתיים סיפקו לנו אחסון נסתר מן העין, ומראה מסודר ונקי.
 

במהלך השיפוץ רבות דובר על הסגנון העיצובי הרצוי ונלקחו החלטות נועזות שמשלבות סגנונות שונים שחוברים יחדיו למשהו חדש והרמוני.
 

בהתבוננות עמוקה ניתן להבחין בנגיעות כפריות, מודרניות, תעשייתיות, סקנדינביות ואפילו אורבניות (אבל מי סופר) והיופי הוא שהרב-גוניות הזאת כל כך משקפת את דיירי הבית! 

 

פרויקט זה פורסם במגזין בנין ודיור. לקריאת הכתבה לחץ כאן.

לצפיה בתמונות מלפני השיפוץ לחץ כאן

כל הזכויות שמורות לנועה סביר תכנון ועיצוב פנים